Mikäli löytyy ehdotuksia, kysymyksiä, sanottavaa tai jotain muuten vain kommentteihin kuuluvaa, älkää pelätkö vaan kommentoikaa rohkeasti, kommentteihin pyritään aina vastaamaan ja kommentointi on avointa myös ilman mikäännäköisiä tunnuksia. Kommentteja siis!

tiistai 5. heinäkuuta 2011

JK24: Mietteitä keskeltä kesää

Sain tässä suuren inspiraation kirjoittaa blogitekstin, joten koska olemme peliblogi, aion sen myös tehdä. Ajattelin peilata pelimaailmassa viimeaikoina tapahtuneisiin tapahtumiin, ja mietiskellä kaikkea peleihin liittyvää. Aion julkaista myös blogitekstejä johonkin tiettyyn aiheeseen liittyen, ehdotuksia otetaan vastaan!

Viimeaikaisia pelimaailman tapahtumia lyhykäisyydessään. E3 messut olivat noin kuukausi sitten, ja siellä saatiin monia odotettuja, ja monia ei niin odotettuja julkistuksia. Suurin odotus kohdistui selvästi Nintendon lehdistötilaisuuteen, jossa oli määrä julkistaa Nintendon avaus seuraavaan konsolisukupolveen. No mitä oikein saimme...saimme WiiU:n, omituinen nimi, ja omituinen konsoli. WiiU:n idea on, että isokokoisessa ohjaimessa on muutaman tuuman kosketusnäyttö, ja pelejä voi pelaa pelkästään ohjaimen kautta, mikäli televisiolla johon konsoli on kytketty tehdään sillä hetkellä jotain muuta. Itse pelkään että WiiU:n ohjaimet maksavat ominaisuuksistaan johtuen aivan liian ison summan rahaa, todennäköisesti monelle kasuaalipelaajalle niin paljon liikaa, että pelkkä ohjaimien hinta saattaa olla syy jättää konsoli ostamatta. E3:ssa nähtii myös uudesta PSP:tä tietoa, joka onkin se tällä hetkellä julkistetuista konsoleista odottamisen arvoisin. Yksi kosketusnäyttö, takana kosketuspinta, kaksi kunnon analogia ja 3g ja WiFi 299e, ei niin paha hinta ollenkaan, ja myös android pelien ja ohjelmien yhteensopivuus, eli Angry Birds \0/. Pelejä nähtiin tietysti uusia erittäin monia, isoimpina varmaankin ainakin MW3, Zelda ensimmäistä kertaa HD tason grafiikalla, Halo 4, Bioshock Infinite ja seuraava Ghost Recon.

Seriously....

Ilmiönä Team Fortress

Tätä on tarjolla ilmaiseksi tästä eteenpäin.


Tästä Valven online räiskintäpelistä tehtiin muutama päivä sitten ilmainen, hyvä vai huono asia, pohditaas....

TF:än ilmaistaminen johti siihen, että Steam palvelun, josta peli on ladattavissa, serverit ovat kokoajan tukossa, ja mikäli Steamista yrittää ostaa jotakin muita pelejä, taikka edes asentaa koko palvelua, homma ei toimi ollenkaan. Toisaalta nyt pääsee pelaamaan ilmaiseksi suosittua nettiräiskintää, joka on piirrosmaisilla grafiikoilla ja hauskoilla aseillaan oikein hauska pläjäys. Toisaalta mitä enemmän ihmisiä ilmainen TF tavoittaa, sitä enemmän se kuormittaa Steamin palvelimia, joiden kautta kaikki vähänkään Steamiin liittyvät pelit on käynnistettävä, kuten Left 4 Dead tai Just Cause pc pelit. Itsellä Just Cause kakkosta pelatessani on pari kertaa Steam ollut niin tukossa, että en ole päässyt kyseistä peliä pelaamaan, vaikka olen pelin ostanut levyllä ja asentanut levyltä koneelle.

P.S. Ilmainen normipeli = enemmän maksuja lisäjutuista t: FatHazard

Ei kommentteja: