Mikäli löytyy ehdotuksia, kysymyksiä, sanottavaa tai jotain muuten vain kommentteihin kuuluvaa, älkää pelätkö vaan kommentoikaa rohkeasti, kommentteihin pyritään aina vastaamaan ja kommentointi on avointa myös ilman mikäännäköisiä tunnuksia. Kommentteja siis!

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Battlefield 3: Armored Kill (PS3, Machomanne)



Vieraskynä
Bäfä 3 on nyt saanut kolmannen lisärinsä, joka painottuu ajoneuvosotaan suurilla kentillä. Sen saa omakseen kohtuuhintaan 15 € tai Battlefield Premiumin mukana. Uutta on mm. telatykit, liikkuva tykistö ja AC-130-tykkialus sekä uusi pelimuoto, Tank Superiority, jossa yritetään vallata yhtä ja tiettyä pistettä.

Ensimmäinen kokemus on eeppinen. Jyristelen telatykillä maaseutumaisemissa ja tuhoan vihollisen tankkeja ja jalkaväkeä. Etenkään jalkaväellä ei ole mitään saumaa ketterää ja voimakasta tappokonettani vastaan. Mutta jo seuraavassa matsissa karu todellisuus iskee. On tapahtunut juuri se mitä olin pelännyt. AC-130 ilmestyy taivaalle ja tappaa koko tiimimme sekunneissa. Surullista kyllä, se puoli joka saa AC:n itselleen, on usein selvä voittaja. Toki sellaisella on itse kiva pelata, mutta silti. Luulenpa, että se nerffataan seuraavassa pätsissä ja rankasti. Sitä odotellessa...

Armored Kill sisältää yhteensä neljä suurta kenttää, joista yksi, Bandar Desert on suurin mitä BF-universumissa on koskaan nähty. Liikkuminen ilman ajoneuvoa sen kokoisissa kentissä on tietysti yhtä tuskaa, mutta onneksi jalkaväelle on nyt myös Bad Companysta tuttuja mönkijöitä!. Lisää vain C4. Uusia aseita ei valitettavasti ole mukana, mutta kyllähän BF3:n arsenaali on jo aika vaikuttava.

Lopputuntuma on ristiriitainen. Toisaalta hauskaa ja eeppistä menoa, toisaalta epätasapainoista ja ärsyttävää kohkaamista. Ei ole käytännössä järkeä pelata muilla kuin engineerillä tai supportilla, koska recon ja assault yksinkertaisesti jäävät tankkien yms. jalkoihin.

Blussaa:
+Räjähdyksiä
+Tuhoa
+Kaaosta
+Hävitystä
+C4-mönkkäreitä

Miinusta:
-Paljon kuolemia
-AC-130 on ihan eppä
-Jalkaväki vikisee

Ei kommentteja: