Mikäli löytyy ehdotuksia, kysymyksiä, sanottavaa tai jotain muuten vain kommentteihin kuuluvaa, älkää pelätkö vaan kommentoikaa rohkeasti, kommentteihin pyritään aina vastaamaan ja kommentointi on avointa myös ilman mikäännäköisiä tunnuksia. Kommentteja siis!

maanantai 8. elokuuta 2011

Pelimaailman uusimmat... (ja niiden kritisointi)

Elikkäs mitähän tuolla peli- ja elektroniikkamaailmassa tapahtuukaan.

Twisted metal on yksi maailman hienoista autopelisarjoista. Niille jotka ei siitä tiedä, se on silkkaa hupia. Pelissä ohjaat yhtä, tiettyjen ryhmien, autoista, joka yrittää vallata alueita, tuhota muita, napata lippua ja viedä sitä omaan tukikohtaan jne jne. Mutta, pelin hauskuus piileekin mukaan tungettujen henkilöiden ja tarinoiden paljoudessa ja moninaisissa eeppisissä aseissa. Jokaisen "ryhmän" johtajalla on oma tarinansa ja agendansa, mutta pääjuoni menee jotakuinkin näin. Mystinen mies on tarjonnut jokaiselle osaanottajalle jotain, jos he voittavat turnauksen, johon sattuu liittymään kuolemista, tappamista ja tuhoamista. Jos nyt lyhyen version haluaa niin sanoisin jotain tähän suuntaan: "Loistava ajopeli hauskalla tarinalla, tehtävillä ja aseilla." Niille jotka eivät pelisarjasta tienneet = Tutustukaa, kun taas niille, jotka aikovat hankkia uusimman osan = se ilmestyy vasta ensi vuonna. Harmi.

Jatketaanpa kuitenkin asiassa eteenpäin. Tämä seuraava virsi on lyhyestä kaunis. Rambo-sarjaan on tulossa uusi jäsen. Elikkä lisenssipeli Rambosta. Reef Entertainment, Brittiyhtiö jonka kontolta löytyy, tuota noin, aika vähän merkittävää tavaraa. Ainoa josta olen kuullut on Rogue Trooper, se ainakin on heidän pelinsä, osti lisenssin Rambo-peliin. Sniff sniff, täällä tuoksuu flopilta. He kuitenkin lupasivat tehdä pelistä AAA-laatua, joten hei... aina voi toivoa.

Scifi faneille herahtaa vesikielelle. Ai mistäkö? No tietinkin siitä, että uusin Deus Ex julkaistaan 22:n päivän päästä. Ja lisätiedotteena siitä on uusi traileri, saanen lisätä erittäin mielenkiintoinen traileri, joka näyttäisi ohjaavan peliä fps Mass Effectiksi. Lupauksissa on hahmokehitystä, eeppisiä valintoja, koko peliä muuttavia sivutehtäviä sekä muuttuvaa peliympäristöä. Traileri on nimeltään Classified information ja linkki löytyypi tuosta ---> http://www.youtube.com/watch?v=3i7dKF6-Ctc. Toisaalta ajatellen tietenkin sitä, että toinen yli-ihmis-kyvyillä varustettua hiiviskely/taistelu scifistelyä luvattiin ja sellainen saatiinkin. Nimittäin Crysis 2. Siitä puheenollen ystäväni JK24 julkaisee siitä aivan lähipäivinä arvostelun. Ja tällä kertaa oikeasti tarkoitan lähipäivinä. Viime kerralla kun niin sanoin siihen vierähti väliin vähän aikaakin.

Ihme ja kumma Borderlands saa jatkoa Borderlands kakkosen muodossa. Pelistä ei ole lähes mitään tietoa, lukuunottamatta monia lupauksia, joihin sisälttyy uusia maisemia, hahmoja, aseita, kykyjä ja DIALOGIA. Dodiin, ottivat neuvosta vaarin ja aikovat laittaa peliin keskustelua. Borderlandsin arvostelu löytyy tuolta videot osiosta, jos joku ei vielä sitä ole käynyt katsomassa.

Ja sitten elektroniikkaan. Kaikille PS-keräilijöille se, että PS Vita julkaistaan ensi vuonna. Ei sinänsä huono juttu, sillä uskon, että jos se nyt olisi julkaistu niin se olisi heittänyt Wii:t, elikkä miljoona myynnit ja sitten nurkkaan lojumaan, koska tajuaa, että sitä ei oltu tehty tarpeeksi kauan. Elikkä lopullisesti ajatuksena sanoisin, että tuo on hyvä idea.

Ja loppukevennyksenä, elikkä viikon vitsinä: Bethesda valittaa Minecraftin tekijöiden seuraavan pelin, Scrollsin, nimestä, koska he omistavat oikeudet nimeen Elder Scrolls, joka "saatetaan helposti yhdistää Scrollssiin." Okei juu tottahan tuokin, mutta oikeasti kuitenkin pyydän Bethesda. Onko niin vakavaa.

Fatis toivottelee öitä ja toivoo, että jatkatte blogin seuraamista,

Ei kommentteja: